Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Αρχαιρεσίες Συλλόγου Ασκουμένων Δικηγόρων Θεσσαλονίκης

Κατόπιν ομόφωνης απόφασης του ΔΣ και σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από το καταστατικό του Συλλόγου Ασκουμένων Δικηγόρων Θεσσαλονίκης, την Παρασκευή 24/5/2013 θα διεξαχθούν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου (7 μέλη), της Επιτροπής του άρθρου 8 του καταστατικού (5 μέλη) και της Εξελεγκτικής Επιτροπής (3 μέλη) του Συλλόγου Ασκουμένων Δικηγόρων Θεσσαλονίκης. Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί έξω από τα γραφεία του ΔΣΘ (4ος Δικαστικού Μεγάρου) και ώρες 10.00-15.00.

Δικαίωμα να θέσουν υποψηφιότητα έχουν όλοι οι συνάδελφοι που έχουν εγγραφεί στα μητρώα μελών του Συλλόγου Ασκουμένων Δικηγόρων Θεσσαλονίκης μέχρι την προκήρυξη των εκλογώ (16/5/2013) και δεν έχουν ήδη λάβει άδεια δικηγόρου.Υπάρχει ασυμβίβαστο μεταξύ ΔΣ και Εξελεγκτικής Επιτροπής. Οι κατάθεση των υποψηφιοτήτων μπορεί να γίνει μέσω email έως και την 21/5/2013. Παρακαλούμε αποστείλετε ξεχωριστό email και όχι απάντηση στο παρόν.

Για την κατάθεση υποψηφιότητας απαιτείται η αποστολή Ονοματεπώνυμου, Πατρώνυμου, ΑΜ Ασκουμένου και Αριθμού Κινητού Τηλεφώνου. 
Προσοχή: επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά αν δεν λάβετε απάντηση στο email που έχετε αποστείλει!!
Όλες οι υποψηφιότητες θα ανακοινωθούν στην Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 22/5/2013.

Επικοινωνία: askoumenoithess@yahoo.com, askoumenoithess.blogspot.com, facebook/Συλλογος Ασκουμενων Δικηγορων Θεσσαλονικης, τηλ: 6970057700

Σύλλογος Ασκουμένων Δικηγόρων Θεσσαλονίκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου