Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Εγγραφές Μελών


Ο Σύλλογος Ασκουμένων Δικηγόρων Θεσσαλονίκης ιδρύθηκε το 2002 με σκοπό κυρίως την εκπροσώπηση, ενημέρωση και υποστήριξη των ασκουμένων δικηγόρων, την προβολή κάθε ζητήματος που τους αφορά και την προστασία των επαγγελματικών τους συμφερόντων και δικαιωμάτων. Επίσης ο Σύλλογος στοχεύει στην διασύνδεση των ασκουμένων δικηγόρων με άλλες συναφείς ομάδες και πρωτοβουλίες, στην ευαισθητοποίηση της κοινωνίας σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο χώρος και στην αλληλεγγύη και συνεργασία μεταξύ των εκπρόσωπων του κλάδου μας, ιδίως με τις σημερινές δύσκολες συνθήκες. Τέλος, βασικός στόχος του Συλλόγου είναι η επαγγελματική και επιστημονική διασύνδεση  με συναφείς ελληνικούς και διεθνείς φορείς και προγράμματα.

Η εγγραφή στον Σύλλογο Ασκουμένων Δικηγόρων δεν γίνεται αυτόματα με την εγγραφή στα μητρώα του ΔΣΘ! Δικαίωμα εγγραφής στον Σύλλογο Ασκουμένων Δικηγόρων Θεσσαλονίκης έχουν όλοι οι ασκούμενοι δικηγόροι της Θεσσαλονίκης με μόνο απαιτούμενο τον αριθμό μητρώου ασκουμένου τους. Η εγγραφή είναι δωρεάν και μπορεί να γίνει είτε ηλεκτρονικά στο e-mail askoumenoithess@yahoo.com είτε με συμπλήρωση σχετικής γραπτής αίτησης. Όλα τα μέλη έχουν έγκυρη ενημέρωση και πρόσβαση στις εκδηλώσεις, τις δράσεις και τις ενημερώσεις του Συλλόγου όπως βέβαια και δικαίωμα συμμετοχής στην διαδικασία λήψης αποφάσεων. Το καταστατικό είναι διαθέσιμο στο blog του Συλλόγου.

Επικοινωνία: askoumenoithess@yahoo.com, askoumenoithess.blogspot.com, facebook/Συλλογος Ασκουμενων Δικηγορων Θεσσαλονικης, τηλ: 6970057700

Συλλογος Ασκουμενων Δικηγορων Θεσσαλονικης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου