Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Προκήρυξη για Δικηγορική άσκηση στις γραμματείες των Δικαστηρίων και Εισαγγελιών, σύμφωνα με το Ν. 3910/2011.


Σύμφωνα με το άρθρο 33 του Ν. 3910/2011 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, προβλέπεται μέρος της άσκησης, διάρκειας έως έξι (6) μηνών, να γίνεται στο Πολιτικό και Διοικητικό Εφετείο ή Πρωτοδικείο ή στην αντίστοιχη Εισαγγελία και το Ειρηνοδικείο της έδρας του Δικηγορικού Συλλόγου που είναι εγγεγραμμένος ο ασκούμενος δικηγόρος.
Ο ασκούμενος δικηγόρος λαμβάνει αμοιβή, που καθορίζεται με κοινή απόφαση των Υπουργών Οικονομικών και Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
Δικαίωμα άσκησης στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης έχουν οι ασκούμενοι δικηγόροι που δεν έχουν συμπληρώσει δώδεκα (12) μήνες άσκησης από της εγγραφής τους στο Δικηγορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης.
Καλούνται, όσοι ασκούμενοι δικηγόροι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν για πρώτη φορά στην παραπάνω διαδικασία, να υποβάλουν σχετική αίτηση στο γραφείο 8 (πρωτόκολλο) του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης μέχρι την 10.9.2013.

Σύλλογος Ασκουμένων Δικηγόρων Θεσσαλονίκης
Επικοινωνία: askoumenoithess.blogspot.com, askouenoithess@yahoo.com, facebook/Συλλογος Ασκουμενων Δικηγορων Θεσσαλονικης, τηλ. 6970057700

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου