Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Εγγραφές μελών ΕΑΝΔιΘ



Βάσει του α. 5 του καταστατικού της ΕΑΝΔιΘ αλλά και των συναφών αποφάσεων του ΔΣ και της ΓΣ του Συλλόγου Ασκουμένων Δικηγόρων Θεσσαλονίκης σχετικά με την συμβολή του στην ίδρυσή της, "οι ασκούμενοι δικηγόροι Θεσσαλονίκης εγγράφονται στην Ένωση χωρίς να απαιτείται προηγούμενη έγκριση από τα όργανα της Ένωσης από την εγγραφή τους στον Σύλλογο Ασκουμένων Δικηγόρων Θεσσαλονίκης, εκτός αν δηλώσουν ρητά ότι δεν το επιθυμούν. Ασκούμενος δικηγόρος που είχε εγγραφεί μέλος και απέκτησε την δικηγορική ιδιότητα στην συνέχεια, παραμένει μέλος χωρίς νέα αίτησή του."

Ως εκ τούτου: 
α) Οι ασκούμενοι δικηγόροι που είναι μέλη του ΣΑΔΘ καθίστανται αυτόματα και χωρίς καμία επιβάρυνση μέλη της ΕΑΝΔιΘ. Εφόσον κάποιος δεν το επιθυμεί παρακαλούμε να το δηλώσει μόλις λάβει σχετικό ενημερωτικό email και πάντως όχι μετά την Τετάρτη 13-11-2013. 
β) Οι ασκούμενοι δικηγόροι που στο εξής εγγράφονται στον ΣΑΔΘ αποκτούν αυτόματα και χωρίς καμία επιβάρυνση την ιδιότητα μέλους της ΕΑΝΔιΘ, εκτός αν κατά την εγγραφή τους δηλώσουν ρητά οτι δεν το επιθυμούν.
γ) Οι δικηγόροι που ήταν μέλη του ΣΑΔΘ αλλά απέκτησαν την δικηγορική ιδιότητα από 1-1-2012 και μετά, όπως και όσα μέλη του ΣΑΔΘ αποκτούν την δικηγορική ιδιότητα στο εξής, παραμένουν αυτόματα και χωρίς καμία επιβάρυνση μέλη της ΕΑΝΔιΘ εκτός αν δηλώσουν οτι δεν το επιθυμούν.

Επικοινωνία: askoumenoithess@yahoo.com, askoumenoithess.blogspot.com, 6970057700

Σύλλογος Ασκουμένων Δικηγόρων Θεσσαλονίκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου