Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Εκλογές ΔΣΘ


Αύριο Κυριακή 23-2-2014 και μεθαύριο Δευτέρα 23-2-2014 διεξάγονται οι αρχαιρεσίες για την εκλογή του Διοικητικού Συμβουλίου και του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για μια δημοκρατική διαδικασία με την οποία καλούμαστε να αναδείξουμε τους συνδικαλιστικούς εκπροσώπους του κλάδου μας για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Ιδιαίτερα υπό τις σημερινές συνθήκες τις ασκούμενης οικονομικής πολιτικής, της ύφεσης και των διαρκών φοροεπιδρομών, οι δικηγόροι και κυρίως εμείς, οι νεότεροι, βρισκόμαστε σε διαρκή πίεση. Ο περιορισμός της δικηγορικής ύλης, η αύξηση ασφαλιστικών και φορολογικών υποχρεώσεων και η μείωση των κοινωνικών παροχών εξωθούν όλους μας σε βίαιο αποκλεισμό από το επάγγελμα.

Είναι αυτονόητο λοιπόν για τον καθένα ότι η συμμετοχή δια της ψήφου στην ανάδειξη της νέας διοίκησης του ΔΣΘ, είναι όσο ποτέ αναγκαία. Για τους λόγους αυτούς, ως ΕΑΝΔιΘ, καλούμε όλους τους δικηγόρους της Θεσσαλονίκης και ιδίως τα μέλη μας και τους νέους συναδέλφους, να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες, υποστηρίζοντας τους υποψήφιους και τις παρατάξεις που βιώνουν και θα εκπροσωπήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα συμφέροντα της γενιάς μας.

Ευχόμαστε η νέα διοίκηση του ΔΣΘ να υψώσει δυναμικά και έμπρακτα ανάστημα στις ασκούμενες πολιτικές που θίγουν τον κλάδο μας, με μεγαλύτερη και ειλικρινή έμφαση στις λιγότερο προνομιούχες κατηγορίες: τους ασκούμενους και τους νέους δικηγόρους!

Επικοινωνία: eandith@gmail.com, facebook/EΑΝΔιΘ, τηλ. 6970057700

Το ΔΣ της ΕΑΝΔιΘ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου