Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Εκπτωτική Κάρτα Μέλους Σάκκουλα - ΣΑΔΘ


Ο Σύλλογος Ασκουμένων Δικηγόρων Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Σάκκουλα παρέχει στα μέλη του Ονομαστική Κάρτα Μέλους με δικαίωμα έκπτωσης 12%-20% σε όλες τις εκδόσεις του εκδοτικού οίκου Σάκκουλα καθώς και στις συνδρομές με νομικά περιοδικά. Η εκπτωτική αυτή κάρτα θα έχει ισχύ για όλη την διάρκεια της άσκησης και για 5 ακόμα έτη. Η απόκτηση της είναι δωρεάν και γίνεται αυτόματα για όλα τα μέλη του Συλλόγου Ασκουμένων Δικηγόρων Θεσσαλονίκης. Αναλυτικά:

Με την κάρτα μέλους και το πρόγραμμα επιβράβευσης αγορών που σχεδιάστηκε απο τις Εκδόσεις Σάκκουλα ειδικά για τα τους Ασκούμενους και Νέους δικηγόρους, κατόπιν συμφωνίας με τον ΣΑΔΘ, μπορείτε να επωφεληθείτε διπλά.
Κερδίστε εκπτώσεις σε όλες τις αγορές σας:
Το πρόγραμμα επιβράβευσης συνίσταται στην παροχή εκπτώσεων που αυξάνουν ανάλογα με το συνολικό ποσό αγορών που πραγματοποιείται κατ’ έτος. Η αρχική έκπτωση που παρέχεται από την πρώτη αγορά είναι 12% και αυξάνει κλιμακωτά ανάλογα με τα ποσά που έχουν πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τον κάτωθι πίνακα:
card_banner1_new
Για παράδειγμα, εάν έχουν πραγματοποιηθεί αγορές καθαρής αξίας 80 € και η επόμενη αγορά έχει αξία 100 €, θα πραγματοποιηθεί έκπτωση 12% μέχρι να συμπληρωθεί το ποσό των 100 € του πρώτου κλιμακίου και το υπόλοιπο ποσό θα χρεωθεί με την έκπτωση 15 % του δευτέρου κλιμακίου.
- Το πρόγραμμα ισχύει για αγορές τόσο από τα καταστήματά Σάκκουλα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και μέσω του δικτύου πωλητών της εταιρείας Σάκκουλα όσο και για παραγγελίες επί αντικαταβολή μέσω διαδικτύου, για εκδόσεις των Εκδόσεων Σάκκουλα και για εκδόσεις τρίτων εκδοτών που διατίθενται από το δίκτυο των Εκδόσεων Σάκκουλα.
- Τα ποσά και οι εκπτώσεις υπολογίζονται κατ’ έτος σε ημερολογιακή βάση.
Επιπλέον προνόμια για τους κατόχους της κάρτας μέλους: Εγγραφείτε συνδρομητές στα περιοδικά Σάκκουλα και αποκτήστε ηλεκτρονικές εκδόσεις σε ειδικές τιμές:
«Ελληνική Δικαιοσύνη» (ΕλλΔνη) (τιμή ετήσιας έντυπης συνδρομής 75 € από 100 €)
«Επιθεώρηση Πολιτικής Δικονομίας» (ΕΠολΔ)
(τιμή ετήσιας έντυπης συνδρομής 75 € από 100 €)
«Επισκόπηση Εμπορικού Δικαίου» (ΕπισκΕΔ)
(τιμή ετήσιας έντυπης συνδρομής 75 € από 100 €)
«Επισκόπηση Εμπορικού Δικαίου» (ΕπισκΕΔ)
Ηλεκτρονική Έκδοση (cd-rom, περιέχει 17 έτη) (τιμή αγοράς 200 € από 250 €)
«Διοικητική Δίκη» (ΔιΔικ)
(τιμή ετήσιας έντυπης συνδρομής 70 € από 90 €)
«Εφημερίδα Διοικητικού Δικαίου» (ΕφημΔΔ)
(τιμή ετήσιας έντυπης ή ηλεκτρονικής συνδρομής 75 € από 100 €)
«Ενέργεια & Δίκαιο» (Ε&Δ)
(τιμή ετήσιας έντυπης συνδρομής 55 € από 75 €)
«Revue Hellénique de Droit International» (RHDI)
(τιμή ετήσιας έντυπης συνδρομής 75 € από 100 €)
Cd-Rom CODEX «Ειδικοί Ποινικοί Νόμοι» (επιμέλεια: Αχιλλέας Κ. Ζήσης)
(τιμή αγοράς 80 € από 100 €)
Οι αγορές συνδρομών στις εκδόσεις με προσφορά συμμετέχουν στο πρόγραμμα επιβράβευσης.


Όσοι δεν έχουν ήδη εγγραφεί στον Σύλλογο (με γραπτή αίτηση ή με σχετικό email), μπορούν να το κάνουν αποστέλλοντας εδώ το ΑΜ ασκουμένου τους, το κινητό τους τηλέφωνο και το email τους ώστε να λάβουν αντίστοιχη κάρτα στο επόμενο διάστημα.

Eπικοινωνία: askoumenoithess@yahoo.com, askoumenoithess.blogspot.com, facebook/Συλλογος Ασκουμενων Δικηγορων Θεσσαλονικης, τηλ. 6970057700

Σύλλογος Ασκουμένων Δικηγόρων Θεσσαλονίκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου