Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Εκλογές ΔΣΘ (B Γύρος)


Αύριο Κυριακή 2-3-2014 και την Τρίτη 4-3-2014 διεξάγεται η ψηφοφορία για την ανάδειξη του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, με υποψήφιους τους Ν. Βαλεργάκη (απερχόμενος Πρόεδρος) και Γ. Πααγοπούλου (απερχόμενη Αντιπρόεδρος).

Όπως και στον πρώτο γύρο, θεωρούμε αυτονόητο ότι η συμμετοχή δια της ψήφου στην ανάδειξη της νέας διοίκησης του ΔΣΘ, είναι όσο ποτέ αναγκαία, ιδίως υπό τις σημερινές συνθήκες τις ασκούμενης οικονομικής πολιτικής, της ύφεσης και των διαρκών φοροεπιδρομών. Για τους λόγους αυτούς, ως ΕΑΝΔιΘ, καλούμε και πάλι όλους τους δικηγόρους της Θεσσαλονίκης και ιδίως τα μέλη μας και τους νέους συναδέλφους, να προσέλθουν στις κάλπες, έχοντας πλήρη συνείδηση των συνθηκών που επικρατούν και του επαγγελματικού αδιεξόδου που αντιμετωπίζουμε κυρίως εμείς, οι νεότεροι δικηγόροι.

Ευχόμαστε η νέα διοίκηση του ΔΣΘ να υψώσει δυναμικά και έμπρακτα ανάστημα στις ασκούμενες πολιτικές που θίγουν τον κλάδο μας, με μεγαλύτερη και ειλικρινή έμφαση στις λιγότερο προνομιούχες κατηγορίες: τους ασκούμενους και τους νέους δικηγόρους!

Επικοινωνία: eandith@gmail.com, facebook/EΑΝΔιΘ, τηλ. 6970057700

Το ΔΣ της ΕΑΝΔιΘ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου